۱۳۹۰ آذر ۹, چهارشنبه

اندر مشکلات ما

قبل از هرچیز باید چند نکته را مشخص کنم . 1- بنده یکی از طرفداران برابری زن و مرد هستم . 2- از جنبش آزادی زنان هم حمایت میکنم . 3- به هیچ وجه هم به شخصیت کسی نمیخواهم توهین کنم .

برای شروع این بحث باید بگویم که اکثر مشکلاتی که ما در کشورمان داریم بطور مستقیم یا غیر مستقیم ، تقصیر خانم ها است . برای اینکه دلیلم را بیان کنم باید اول راجع به جامعه مان و ساختار آن یک توضیح کوچک بدهم . جامعه ما یک جامعه سنتی است که هنوز آنقدر ها بر خلاف ظاهرش متمدن نشده و است و در جامعه سنتی هم ساختار پایه خانه و خانواده کاملاً مشخص است ، بدین صورت که مرد در بیرون از خانه کار میکند و زند هم به امور خانه میرسد . بحث بنده از اینجا آغاز میشود یعنی از نقطه ای که زن وظیفه دار خانه میشود . تمام مشکلات ما در این دنیا از همین ساختار و از همین نقطه شروع میشود جایی که یک زن میبایست به امور خانه رسیدگی کند که یکی از قسمتهای این رسیدگی " تربیت فرزندان " است . حال مگر این تربیت چه مشکلی دارد همان چیزی است گه امروز شاهد آن در جوامع مختلف هستیم و تفاوت جوامع و سطح پیشرفت شان هم از همین جا شروع میشود . بطور مثال مادری را تصور کنید که یک دختر و یک پسر دارد . در تربیت این دو به یک شکل رفتار نخواهد کرد و مشکل از همین جا شروع میشود ، فرزند پسر خود را جوری تربیت میکند که به اصطلاح مرد باشد و مرد بودن یعنی زور بازو و دختر خود را به اصطلاح ناز پرورده این یعنی اینکه به پسر خود اجازه میدهد که کارهایی را انجام دهد که دختر حق انجامش را ندارد مثلاً پسر ها زود تر رانندگی یاد میگیرند ، میتوانند از در و دیوار بالا روند و به اصطلاح شیطنت کنند و در مقابل به دختر همان تو سری خوردنی را که خودش هم تجربه کرده است آموزش میدهد . به پسر این حق را میدهد که راحت و آسوده بدون باز خواستی رفتار کند و به دخترش همش میگوید دختر ها فلان کار را نباید بکنند و فلان کار را باید بکنند . همین نکته کوچک در زمانی که این فرزندان بزرگ میشوند به بدبختی جامعه ای شبیه جامعه ما ختم میشود یعنی آزادی بیشتر برای آقایان . حال اگر زنان جامعه سنتی مثل ما فرزندانشان را برابر و یکسان و فارغ از جنسیتشان بزرگ کنند آیا باز هم شاید این نابرابری ها خواهیم بود ؟ اگر این جامعه سنتی یاد بگیرد که فرزندانش را درست تربیت کند ، آنگاه وقتی که این فرزندان بزرگ میشوند و نسلهای بعدی را تشکیل بدهند ، باز هم فکر میکنید که شاهد این نابرابری ها باشیم ؟ یکی از مسایلی که در جنبشهای آزادی خواه زنان بنده با آن مشکل دارم همین مسئله است که زنانی که میدانند باید شرایط مساوی و برابر با مردها داشته باشند میخواهند همین الان به این شرایط دست پیدا کنند بدون آنکه شرایط اولیه اش که همان تربیت صحیح است موجود نیست . هنوز مردان زیادی هستند ( و حتی زنان ) که نمی توانند درک کنند که زن و مرد برابرند و هر دو انسانند . پس بیایید اول فرهنگ را اصلاح کنیم و بعد پایه های بعدی را بنا کنیم . در جامعه ای که هیچ زنی هیچگاه به نصف بودن حقش در برابر یک مرد اعتراضی نداشته ، نمیشود توقع داشت که به همین راحتی قوانین اصلاح شوند و همه چیز سریع درست شود . این مشکل فقط و فقط توسط خود زنان حل خواهد شد .

۱۳۹۰ آبان ۱۳, جمعه

خطر یا بی خطر



دیروز در اخبار راجع به طرح اسراییل برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران شنیدم ، اگر فکر میکنید متعجب شدم باید بگویم که کاملاً در اشتباه هستید . اگر به گذشته نگاهی بیاندازید خواهید دید که جمهوری اسلامی و اسراییل روابط پیچیده ای با هم دارند و بقای هر کدام به بقای دیگریست . این نکته در زمانی که تشکیلات خود گردان درخواست خود را مبنی بر تشکیل کشور فلسطین به سازمان داد بیشتر به چشم می آید ، آنجایی که هر دو کشور برای حل این مسئله آنچنان پا فشاری میکردند که همه دنیا شاید فکر میکرد که ایران تنها کشوری خواهد بود که از این طرح با جدیت دفاع میکند ولی دیدید که در جبهه آمریکا و اسراییل قرار گرفت و همچون انها با کشوری به نام فلسطین مخالفت کردند و یا طرز برخورد هر دو کشور در قبال اتفاقات منطقه تقریباً به یک  نحو بوده است .
حال در چنین شرایطی که ایران با مشکلات داخلی به شدت دست به گریبان است و از درون در حال از بین رفتن است باید یک چنین مسئله ای مطرح شود . در حال حاضر تنها چیزی که میتواند جمهوری اسلامی را از این مشکلات رها کند یک همچنین جنگی است که همچون جنگ ایران و عراق تضمینی برای یک حکومت 30 ساله دیگر باشد تا در سایه این حکومت اسراییل هم بتواند بیشتر در فلسطین نفوذ کرده و شهرک سازی کند و دیگر چیزی به نام فلسطین باقی نماند . در این میان کشورهای دیگری همچون قطر ، ترکیه و عربستان نیز بی نسیب نیستند ، چون آنها نیز در کشورهای دیگر منطقه به دنبال منافع خود هستند و فراموش نکنیم که این کشورها قدرت امروزی خود را از صدقه سری انقلاب 57 ایران دارند و اگر فکر میکنید که اجازه خواهند داد که دوباره ایرانی قوی در منطقه به وجود آید باید ضرب المثل شتر و پنبه دانه را یادآور شوم . 
ایران امروز ما فقط و فقط به خاطر بی سوادی و بی دانشی مردم همین سرزمین به این روز افتاده است و تا زمانی که مردم بیدار نشوند و چشمانشان را باز نکنند و از تاریخ درس نگیرند و به هر خیانت کار و خیانت پیشه ای اطمینان کنند ، تا ابد همین آش است و همین کاسه .
خواندن مطلب زیر هم برای داشتن دانش بیشتر خالی از لطف نیست :

۱۳۹۰ شهریور ۹, چهارشنبه

وقتی که ما نمی فهمیم

تو زندگی زمانهای زیادی پیش می آید که ما هیچ چیزی را نمی فهمیم و درک درستی از مسایل نمی توانیم داشته باشیم . نکته دقیقا در همیجاست که چرا نمی توانیم که مسایل را درک کنیم ؟ با یک نگاه ساده به زندگی کودکان به راحتی میتوان به جواب رسید . کودکان هیچ وقت مسایل را برای خودشان پیچیده نمیکنند ولی ما همیشه مسایل را پیچیده میکنیم و بعد می خواهیم که آنها را حل کنیم . بچه ها به سادگی شاد میشوند ، می خندند ، دوست میشوند ، مهربانی میکنند ، در حق هیچ کس و هیچ چیز بدی نمیکنند ، دشمنی نمیکنند ، نمی جنگند و ... اما ما همیشه عکس آنچه که خود نیز در بچگی میکردیم را انجام میدهیم ، همیشه مسایل را پیچیده میکنیم ، همیشه دشمنی میکنیم و همه را یا رقیب میبینیم یا دشمن ، دوستیهایمان کم دوامند و تعداد دوستان کمتر . برای بدست آوردن چیزی حاضریم هر کاری انجام دهیم و تمام اعتقاداتمان را هم زیر پا بگذاریم . بچه ها موسیقی ، شادی ، تفریح و آزادی را دوست دارند و هیچ وقت زمانی را برای ناراحت بودن تلف نمیکنند . یعنی ساده بودن تا این اندازه سخت است ؟

۱۳۹۰ شهریور ۵, شنبه

داستانی از 65 سال پیش

این یک داستان واقعی از شرایط کشور ما در 65 سال پیش است . یکی از اقوام بنده که در حدود 80 سالش است داستانی را برای ما تعریف کرد که برایم خیلی جالب بود . در آن زمان وقتی که خودش 15 سال داشته برای فروش گوسفندانشان از دهی در استان مرکزی نزدیک اراک به سمت تهران راهی میشوند . در طول مسیر راهشان را گم میکنند و به یک روستا میرسند . از اهالی روستا مسیر را جویا میشوند و نکته این داستان در همینجاست . در آن ده کسی مسیر رفتن به تهران را نمیدانسته . کسی نمیدانسته که چکونه میتوان به پایتخت کشور رسید . از بزرگ روستا وقتی در مورد تهران جویا میشوند در جواب میگوید مگر بجز احمد آباد بالا و احمد آباد پایین جای دیگری هم هست ؟ شاید باور این داستان کمی سخت باشد و شاید هم بنده را به افسانه گویی متهم کنید اما این داستان واقعی است ، واقعی تر از آنکه بتوان باورش کرد . اما حقیقت دارد . ما در یک چنین جامعه ای زندگی میکنیم مگر همین سال گذشته از چند کپیر نشین در استان کرمان خبری تصویری منتشر نشد !!! حال ببینید که یک چنین جامعه ای انقلاب کرد و آیا واقعاً باید در حال حاضر از این جامعه توقع فهم جامعه مدنی را داشت ؟

۱۳۹۰ مرداد ۱۷, دوشنبه

داستان شوشولی


آب بازی نکنیم ،
آب را گل نکنیم ، 
شاید در دور دست فرنود شوشولش را می شوید
بر گرفته از اشعار حاج عادل 

دیگه این داستان شوشول این فرنود رو همه میدونن و ببینین این مغز متفکر بمب اتمی نانو خفن انگیز ناک واکسن ایدز ساز همه چیز تموم تا کجا  ها پیش میرود . آب بازی !!! آن هم تو روز روشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوشول تو تلویزیون ملی اسلامی مذهبی فرهنگی ایرانی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعاً آخر زمون که میگن همینه ؟!؟ احتمالاً خدا داره آماده روز قیامت میشه و ما خبر نداریم !!!!! دیگه حرمت شکنی و هنجار گریزی تا کجا ؟؟؟؟؟ آقا یکی جلوی این ها رو بگیره دارن شیب سقوط اجتماع به قهقرا رو به 90 درجه نزدیک میکنن !!! حتماً باید با مخ بخوریم زمین و ملاجمون منتشر ( یا منفجر شاید هم منهدم ) بشه تا دیگه اصلاً نتونیم بیدار شیم ؟؟؟ 

برم یه لیوان چایی بکشم و یه سیگار بخورم شاید آروم بشم !!!

۱۳۹۰ مرداد ۱۶, یکشنبه

A problem in Windows 7 Ultimate

زمانی که لپ تاپم رو خرید سیستم عامل ویندوز 7 اورجینال 64 بیتی روش نصب بود و بعد یک مقدار سر و کله زدن باهاش به ویندوز 7  32 بیتی تغییرش دادم و تازه مشکلاتم شروع شد . سیستم هر یک ساعت یک بار ری استارت میشد همین . بعد از کلی گشتن و بحث با افراد خبره به هیچ نتیجه ای نرسیدم و در ضمن آنتی ویروسم یک ویروس رو در فایلهای سیستمی ویندوز شناسایی کرده بود و جالب اینجا بود که این ویروس حتی با فرمت کردن و نصب مجدد ویندوز هم از بین نمی رفت و همیشه سر جایه خودش بود تا اینکه روی یک فروم یک پست قدیمی برای سال 2010 رو دیدم که راجع به همین مشکل بحث شده بود و راه حلش هم این بود که  تاریخ سیستم رو به  قبل از تاریخ آگوست 2010 ببرین اون وقت مشکل حله .  درست هم بود مشکل حل میشد ولی بدون جواب که این ویروس اصلا چی هست ؟ این ویروس در اصل یک مالور که توسط خود مایکروسافت نوشته شده و بعد از نصب سرویس پک 1 رو ویندوز 7 خودش رو کپی میکنه و فعال میشه .این کار رو هم برای این کرده که کسانی که مثل ما ویندوز رو نمیخریم نتونیم درست ازش استفاده کنیم به هر حال هم حق داره و هم اینکه با اینکارش خلاف قانون خودشون عمل میکنه . راه های قلبه بر این مشکل اینه که یا تاریخ سیستم رو به قبل از سال 2010 ببرین که بعداً تو اینترنت با مشکل بر میخورین و یا اینکه سرویس پک 1 رو نصب نکنید و اگر نصب کردین پاکش کنین .اینجوری مشکلتون حل میشه

۱۳۹۰ مرداد ۱۵, شنبه

ملت قر

هر وقت میام تو اینترنت و میرم تو سایتهای مختلف که بیشتر به فیس بوک سر میزنم یکی از تفاوتهای بزرگ ملتمون رو با بقیه مردم میبینم و اون هم دائم القر بودن ماست . بقیه مردم میشنن نمیدونم از ک... و کو...شون عکس میندازن و میزارن تو فیس بووووک حال میکنن و ما میشینیم و بد بختیهامون رو به رخ هم میکشیم و دلسوزی هم نمیکنیم بلکه به هم به خاطر میزان بدبخت بودنمون فخر میفروشیم . البته حق هم داریم چون بهمون گفتن که " نه این لباس زیباست نشان آدمیت " احتمالا شیخ اجل با قشر خاصی نسبت داشته یا شاید هم با لباس فروشها مشکل !!! به هر حال بنده که خودم در قر زدن ید طولایی دارم دیگه خسته شدم ، بقیه رو نمیدونم . آخه این دو سه روز عمر که زرتی میگذره چرا اینقدر سخته نمیدونم شاید اگر یه پلانگتون بودیم مشکلاتمون کمتر بود . 

۱۳۸۹ اسفند ۴, چهارشنبه

فیلتری هم عالمی داره

تو کشورهای منطقه اتفاقا ت جالبی که باید میفتاد در جریانه ولی نمیدونم چرا محدودیت هاش رو ما باید تحمل کنیم . تو مصر تونس مراکش لیبی الجزایر بحرین شلوغ شده ما باید فیلتر بشیم چرا خدا داند . شاید دولت مردان ما میترسن ؟ آخه چرا ؟ نمیدونم چرا این رو هنوز نفهمیدن که ما ایرانیها کبریت بی خطریم و هر چفدر هم تو سرمون بزنن تکون نمیخوریم . ما که عرب نیستیم که متحد باشیم . مطمین باشین که اگر اتفاقی هم بخواد بیافته ما ایرانیها خودمون سریعا از بین میبریمش و حاضریم هم قطارهامون رو به خاطر پول بفروشیم . پس کسی نباید در ایران نگران انقلاب دیگه ای باشه . این اقایون به اصطلاح سبزی هم یه روزی از همین دار و دسته بودن و فراموش نکنیم که زمانی که قدرت داشتن مگه تاج به سر ما زدن . چرا ما ایرانیها همیشه سنگ اشتباهی به سینه میزنیم ؟ همیشه اول یک کاری رو انجام میدیم بعد به عوافبش فکر میکنیم . چرا نباید اول فکر کنیم بعد عمل کنیم ؟ 

۱۳۸۹ بهمن ۲۳, شنبه

چند روزی همه چیز تعطیله

همونطوری که میدونید آقای مبارک هم سرنگون شد تا مثل بقیه دیکتاتورها به تاریخ به پیوندد . اما جالبه که تو مصر شلوغ میشه اینجا اینترنت فیلتر میشه . به هر حال وبلاگهای بلاگ اسپات رو فیلتر کردن ولی سایت بلاگ اسپات رو فیلتر نکردن یعنی میشه وبلاگ نوشت ولی نمیشه وبلاگ خواند . اینکار هم ( وبلاگ نویسی منظورمه ) مثل بقیه کارها تا اطلاع ثانوی تعطیل میباشد . مملکت تعطیلات که هست حالا تعطیل تر بشیم .

۱۳۸۹ بهمن ۱۴, پنجشنبه

حکومت فسیلها

باز هم مردم مصر در مقابل تصمیمات مبارک ایستادگی کردند و مثل تمام کشورهای دیکتاتوری دیگر ارتش روبروی مردم قرار گرفت . با اینکه وظیفه ارتش حمایت از مردم کشورش در مقابل هرگونه تهدید داخلی و خارجی است . اما در کشورهای دیکتارتوری وظیفه ارتش حفاظت از منافع ارباب هایشان است مثل نیروهای مزدور که اجیر شده اند . مانند کفتارهایی که اگر غذایشان عقب بیافتد آن موقع صاحب خود را نیز میدرند . به هر حال امروز وقتی داشتم ایمیلم را چک میکردم فقط توانستم تیتر یک خبر از اسویشتد پرس رو بخوانم ( چون بقیه اش فیلتر بود ) که از مبارک نقل قول کرده بود که گفته : این معترضین را خارجی ها و تجار و جاسوسین کشور های دیگر تحریک کرده اند . وقتی این حرفها رو با حرفهای دیکتاتور های دیگر مقایسه کنیم نکات تشابه زیادی را خواهید دید . اما این فسیلها واقعاْ تا به کی میخواهند حکومت کنند ؟ زمانی تیرکس هم بی رقیب بود اما تاریخ نشان داد که هیچ چیز ابدی نیست و هر چیزی بالاخره یک تاریخ انقضا دارد و همه چیز بالاخره یک روزی از بین خواهد رفت . آقای مبارک تو هم به تاریخ خواهی پیوست .

۱۳۸۹ بهمن ۷, پنجشنبه

بدنبال آزادی

آزادی یکی از حقوق اولیه هر انسان است . بدون آزادی هیچ جامعه ای پیشرفت نخواهد کرد . اما نکته جالب در زندگی ما انسانها این است که برای اینکه بتوانیم پیشرفت کنیم رو به زندگی اجتماعی آوردیم قافل از اینکه همین زندگی به اصطلاح اجتماعی در حال نابود کردن آزادی های فردی ما نیز هست . منظورم از این حرف این نیست که خود جامعه آزادی ها را از بین میبرد بلکه منظورم این است که خودمان پایه های جامعه را غلط بنا نهاده ایم و با قوانین غلط به افراد سود جو اجازه میدهیم که آزادیهایمان را از ما بگیرند .با یک نگاه ساده به اتفاقات تونس و الجزایر و دیگر کشورهای عربی میتوان نتیجه اینگونه تصمیمات را دید . رهبران این ملتها را خود مردم انتخاب کرده اند و بعد به خاطر نداشتن سواد و اعتماد بیش از اندازه و دادن اختیارات زیادی رهبرانشان را به دیکتاتور تبدیل کرده اند و حالا باید کلی زحمت بکشند تا این افراد را از قدرت خلع کنند . حالا برای رسیدن به آزادی باید خونهای زیادی پرداخته شود تا بتوانند دوباره آزادیهای از دست رفته شان را دوباره بدست آورند . چرا از همان اول از تجربیات تاریخ درس نمیگیریم ؟ چرا باید اول انتخاب کنیم بعد راجع به عواقب انتخابمان فکر کنیم ؟ بالاخره دنیای عرب بیدار شده است و مردم این سرزمینها میخواهند حقوق خود را باز پس گیرند . دنیای امروز دیگر جایی برای دیکتاتورها ندارد . ماهی را هروقت از آب بگیریم تازه است .

۱۳۸۹ دی ۱۴, سه‌شنبه

حق تقدم ، فقط خودم

تمام كساني كه مي خواهند گواهينامه رانندگي دريافت كنند ، قوانين اينكار را نيز آموزش ميبينند . يكي از مواردي كه بعنوان قانون در بحث رانندگي وجود دارد ، قانون حق تقدم است . در كل اين قانون پيچيده است و در شرايط هاي مختلف حق تقدم با وسايط نقليه مختلف ميباشد كه البته بطور كامل در قانون شرح داده شده است ، ولي از آنرو كه ملتي ساده و بي پيرايه هستيم و به تشريفات هم علاقه اي نداريم ، اين قانون پر تشريفات را كمي ساده كرده ايم تا هم همه به خوبي آنرا متوجه شوند و هم اينكه ديگر راحت تر بتوان آنرا اجرا كرد . ساده شده اين قانون به اين شرح ميباشد : 
حق تقدم با : فقط خودم 
ميبينيد كه حالا چقدر ساده و بهتر شده است  . اين همان شيوه بسيار مفيد و نوين و خوب اصلاح شده قانون حق تقدم ميباشد و هموطنان عزيز به خوبي آنرا رعايت ميكنند و به حرات ميتوان گفت تنها قانوني است كه مردم به خوبي رعايت ميكنند .

۱۳۸۹ دی ۱۳, دوشنبه

بالاخره آسمان را هم ديديم

بعد از چندين و چند روز آلودگي ، آسمان كمي پيدا شد .باز هم مثل هميشه هيچ كس اين مشكل را گردن نگرفت و راه حلي هم براي جلوگيري از آن ارايه نشد ، يعني باز هم آلودگي خواهيم داشت . يكي از اصلي ترين عوامل اين آلودگي خودروهاي توليد داخل است كه هيچ گونه استانداردي را رعايت نميكنند و بعد از اين همه كش و قوس ، ايران خودرو قبول كرد تا قطعه اي را كه ميبايست بر روي خودروهاي توليدي اش نصب ميكرده و نكرده را نصب كند ، ان هم با هزار منت . در روزنامه خواندم كه يكي از مسئولين اين شركت گفته كه به خاطر اينكه وجدان كاريشان را رعايت كنند قرار است بر روي اتومبيلهاي توليدي سالهاي قبلشان قطعه كنيستره را نصب كنند . نميدانم اين وجدان قبلاً كجا بوده كه حالا براي كاري كه وظيفه شان بوده است كه انجام دهند و نداده اند بر سر مردم منت گذاشته و ميخواهند اينكار را انجام بدهند . پس سازمان استاندارد تا بحال چه ميكرده ، خدا داند . چرا يك همچنين شركتي را مستثا از اجراي قانون ميدانند ، نميدانم !!! تا به كي اينچنين چيزها را بايد ببينيم ، خدا داند.

۱۳۸۹ دی ۱۱, شنبه

2011

يك سال ميلادي جديد . اميدوارم كه اين سال جديد بر هموطنان مسيحيمون مبارك باشه . قبلاً وقتي كه كوچيك بودم تو اين موقع سال تهران هميشه برف داشت ولي حالا فقط اين شهر دود داره و همين . ديگه اين شهر هم شده مثل مردمونوش ، غمبار و گرفته ، مثل مردمش شده تاريك و سياه ، يك شهر خسته كه صبحها هم حال بيدار شدن رو نداره . يك زماني بعد از ظهر جمعه رو نميشد تو خونه موند و حالا نميشه تو شهر . ياد قديما به خير . سال نو ميلادي مبارك