۱۳۸۹ تیر ۳, پنجشنبه

عجب سرزمینی داریم


امروز نمی خواهم درباره زیبایی های طبیعی و غیر طبیعی کشورمان بنویسم ، فقط میخواهم از امتیاز دیگری که فقط در کشورهای بسیار بدبخت تر از خودمان ( همان کشورهایی که درگیر جنگهای داخلی هستند و یا دولتی ندارند ) میتوان پیدا کرد بنویسم . امروز صبح وقتی که خواستم یک پاکت سیگار بگیرم ، همان سیگاری که همیشه میگیرم را با من 1000 تومان حساب کردند ، جالب است بدانید که اگر از جای دیگری میگرفتم 600 یا 500 تومان قیمتش میشد . این مسئله درباره اکثر کالاهای مصرفی عمومیت دارد و همه دیده اند که دو فروشنده که همسایه هم هستند قیمتهایشان با هم یکی نیست ، چه برسد به این سر شهر تا آن سر شهر . نکته جالب این تفاوت قیمتها در این است که هر که هر چه دلش میخواهد ، انجام میدهد .سازمان رعایت حقوق مصرف کننده داریم ، اما با آن چیزی که نامش میگوید زمین تا آسمان تفاوت دارد ، بنده به شخصه تا بحال حرکت مثبتی از این سازمان ندیده ام و میتوان آنرا جزء سازمانهای هزینه ساز بیخودی برای دولت تلقی کرد چون هیچ کار مثبتی انجام نمیدهد ، اما سازمانهای هم نام با این سازمان در کشورهای پیشرفته ( که ما با الگو برداری فقط از نام آنها تقلید کرده ایم ) تقریباً هیچ کدامشان دولتی نیستند و اکثراً سازمانهای مردم نهاد (NGO) هستند . این سازمانها بوسیله نشریاتی که خودشان به چاپ میرسانند ، مردم را از کیفیت ، قیمت و مشخصات کالاهای موجود در بازار آگاه میکنند ، اینگونه دیگر کسی نمیتواند کالایی را به هر قیمتی که دلش میخواهد بفروشد و در ضمن مردم میتوانند کالاها را با هم مقایسه فنی کنند و آنگه را که به بودجه آنها با کیفیت بهتری است خریداری کنند . یک مثال از کم کاری سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده در کشور خودمان ، حتماً داستان برنجهای آلوده را میدانید ، کاری به درستی یا اشتباه بودن داستان ندارم اما سازمانهای درگیر در این قضیه ، وزارت بهداشت و موسسه استاندارد ، وزارت بازرگانی و گمرک هستند و این تنها موسسه استاندارد است که به آلوده بودن این برنجها پافشاری میکند ، درست یا غلط بودن این داستان را کاری ندارم اما جایگاه سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان در این بین کجاست ؟

۱۳۸۹ خرداد ۳۱, دوشنبه

روشهای کسب درآمد از اینترنت

دلم نمیخواست تو این بلاگ راجع به این موضوع پستی بزارم ولی با یک جستجو در اینترنت اونم به زبان فارسی دیدم که واقعاً اطلاعات درست و مناسبی برای کسایی که میخوان از این راه پول در بیارن نیست . من به غیر از این بلاگ 4 بلاگ دیگه هم دارم که از اونها پول در میارم ( البته بهتره بگم در میاوردم ) از وقتی که تحریمها علیه کشورمون بیشتر شده ، کسب درآمد از اینترنت برای ما ایرانیهای مقیم ایران بسیار سخت تر شده بطوریکه درآمد من در سال 2007 که تازه این کار رو شروع کرده بودم تقریباً 300 دلار شده بود و در سال 2008 این رقم به حدود 18000 دلار رسید ولی از اول سال 2009 تا الان با احتساب اینکه بهترین بلاگم رو شرکت NireBlog پاک کرد اونم بدون اطلاع قبلی تا حالا تقریباً 50 دلار درآمد داشتم . همونطور که میبینین یک افت فاحش و بد ( خیلی بد ) واسم پیش اومده . به هر حال تصمیم گرفتم که برای همه که واقعاً دوست دارن بدونن قضیه چیه روشهای مناسبی رو که میشه باهاشون از اینترنت پول در آورد رو توضیح بدم :
1. PTC پرداخت به ازای کلیک :
این روش متداولترین و ساده ترین روش برای پول در آوردن از اینترنت که تقریباً به هیچ دانشی نیاز نداره فقط باید بلد باشین که به اینترنت وصل بشین همین . با عضویت تو سایتهایی که با این روش پول میدن شما با کلیک کردن بر روی بنر های تبلیغاتی که او سایت در اختیارتون میزاره حالا چه بوسیله ایمیل یا چه تو خود سایت یه مبلغ پول یه اکانت شما اضافه میشه که البته این مبلغ اصلاً زیاد نیست و در حد صدم یا بهترین حالت دهم دلار یعنی بین 0.01 تا 0.1 دلار یعنی در بهترین حالت با حساب 100 کلیک شما تازه 1 سنت درآمد خواهید داشت و سایتهایی که بیشتر از این مبلغ رو به شما پیشنهاد بدن شک نکنید که دروغ میگن .
2. PTP پرداخت بابت نشان دادن صفحه تبلیغاتی :
در این روش شما به ازای هر هزار بار نمایش آدرس PTP شخصی خودتون که بر اساس ID شما تعریف میشه مبلغی به حساب اکانتتون واریز میشه . تا حالا من مبلغی بالا تر از 2 دلار ندیدم تازه اونهایی هم که میگن 2 دلار یا دروغ میگن و در آخر کار پولتون رو میخورن یا اینکه شرایط خاصی مثل اینکه ویزیتور PTP شما حتماً باید از آمریکا ، انگلستان یا کانادا باشه رو براتون میزارن . اکثر سایتهایی که با روش اول کار میکنن این روش رو هم ساپورت میکنن یعنی یه کمک برای کسب درآمد بیشتر .
3. بلاگ نویسی :
این روش جزء بهترین راه ها برای کسب درآمد از اینترنت ، یعنی اینکه شخصی که میخواد راجع به موضوعی ( مثل خدمات شرکتش یا محصولاتش ) تبلیغ کنه ، به شما پول میده تا راجع به اون بنویسین و کلمات خاصی رو بعنوان مشخصه به اون سایت لینک کنید . این روش جزء بهترین راه حلها برای تبلیغات سالمه چون شما موظف نیستین که دروغ بنویسین و میتونین حتی نقاط ضعف اون محصول رو هم شرح بدین . البته نا حالا این روش رو من تو ایران ندیدم ولی شرکتهای خارجی خوبی هستن که پول خوبی هم در این مورد میپردازند و اگر شما یک بلاگر حرفه ای باشین رو استخدام میکنن و حتی حقوق ثابت و پورسانت هم براتون در نظر میگیرن ، من بلاگر هایی رو میشناسم که حتی تا ماهی 30000 دلار هم حقوق میگیرن و اینکار بعنوان حرفه اصلیشون به حساب میاد.
4. بازاریابی آنلاین :
این روش هم روش خوبی برای کسب درآمد از اینترنت ولی در این زمینه هم تا حالا شرکت مناسبی رو در ایران ندیدم و نمیشناسم . در این روش شما با عضویت در یک سایت که منبع به حساب میاد میتونین از طریق اکانتتون برای بعضی از شرکتهای دیگه بازاریابی کنین حالا این بازاریابی یا در مورد فروش محصولات یا ارائه خدمات . درآمد این روش هم بسته به فعالیت خودتون بد نیست و برای او اشخاصی که وقت بزارن درآمد خوبی به همراه داره . من خودم تا حالا از این روش درآمدی نداشتم .
5. تبلیغات آنلاین :
اگر شما یک بلاگ یا سایت با ترافیک و رتبه بالایی دارین این بهترین راه حل برای کسب درآمد از اینترنت . در ایران در این زمینه هم شرکت معتبری تا حالا پیدا نکردم . تو این روش شما با عضویت در یک سایت تبلیغاتی و گرفت کد HTML یا JAVA و نصب اون در بلاگ یا سایتتون میتونین با فروش او فضا ها درآمد کسب کنید . این روش روش راحتی به حساب میاد و بعضی از شرکتها مثل AdJungle به شما این اجازه رو میده که حتی به صورت مستقیم تبلیغات بگیرین و تمام پولش رو بزارین تو جیب خودتون اما اگر اونها تبلیغات رو بگیرن از مبلغی که برای فروش در نظر گفتین 70% رو به شما میدن و 30 % رو خودشون بر میدارن .

روشهای دیگه ای هم هستن ولی من تجربه ای در اون زمینه ها ندارم . اگر شما دارین خوشحال میشم به من هم بگین .
*** مشکل بزرگ ***
بزرگترین مشکل در این مورد ( یعنی کار کردن از طریق اینترنت ) اینه که خوب شما پول درآوردین حالا چه جوری بیارینش ایران !!!!!!!!!!! هیچ راهی وجود نداره . من تو شرکتهای مالی زیادی عضو بودم و بعد از هر تحریم یکیشون بهم گفت " شرمنده ما دیگه به ایرانیها سرویس نمیدیم . زودتر اکانتتون رو ببندین یا خودمون با اردنگی میندازیمتون بیرون " شرکتهایی که شما میتونین از طرق بالا پولتون رو بگیرین محدودن مثل PayPal که آمریکایی و فقط در یکسری شرایط استثنایی برای ایرانیها اکانت باز میکنه ولی هیچ سرویسی بجز نگهداری پول به ماها نمیده و میمونن شرکتهایی با چک پرداخت میکنن و اونها هم تعدادشون کمه و شانس بیارین که ازتون فرم مالیاتی نخوان چون اون رو باید صفارت آمریکا براتون صادر کنه که تو ایران نداریم .
و اندر احوال ما حالا حالا ه باید بدوییم تا به یه کشور پیشرفته تبدیل بشیم .راههای کسب درآمد آسان ، کسب درآمد آسان از اینترنت ، راه های کسب درآمد از بلاگ ، راههای کسب درآمد از بلاگ نویسی ، روشهای افزایش ترافیک ، کلمات کلیدی ، کلمات کلیدی و کسب درآمد از اینترنت ، پول درآوردن از اینترنت ، پول درآوردن از بلاگ نویسی ، کلماتت کلیدی برای پول درآوردن ، روشهای افزایش درآمد از بلاگ ، روشهای کسب درآمد از اینترنت ، ترافیک و پول درآوردن ، یک شبه پول دار شدن ، پولدار شدن ، پول زیاد درآرودن ، سرمایه گذاری کردن ، سرمایه گذاری کردن در اینترنت ، پول درآوردن از بلاگ نویسی ، کلمات کلیدی و بلاگ نویسی ، تبادل لینک ، تبادل لینک برای پول درآوردن از اینترنت .

۱۳۸۹ خرداد ۳۰, یکشنبه

و باز هم کلمات کلیدی


قبلاً هم در باره کلمات کلیدی و موارد استفاده آنها نوشته ام . دلیل نوشت این پست این است که ، بعد از مدتی و وقتی که پستی قدیمی میشود ، در سیستمهای جستجو مانند گوگل هم در صفحات عقب تری قرار میگیرد . به همین علت است که دوباره در باره کلمات کلیدی می نویسم تا جایگاهی که وبلاگ من در سیستمهای جستجو دارد ، بهبود یابد . یک وبلاگ برای اینکه همیشه در صفحات اولی سایتهای جستجو قرار داشته باشد ، حتماً باید فعال باشد در غیر این صورت بعد از مدتی به صفحات قدیمی تر رانده میشود و ترافیک حاصل از سیستمهای جستجو را از دست خواهد داد . به همین علت وبلاگ نویسان باید هر از چند گاهی درباره موضوع وبلاگ خود و یا موضوعات جدید بنویسند تا وبلاگ انها فعال باقی بماند . کلمات کلیدی بهترین راه حل برای جذب بازدید کننده واقعی است و ترافیک مناسبی را به همراه خواهد داشت ، نکته بعدی انتخاب کلمات کلیدی است که حتماً میبایست با موضوع وبلاگ شما همخوانی داشته باشد .

۱۳۸۹ خرداد ۲۹, شنبه

یک جام ، یک جهان


مطمئناً خیلی از ویلاگ نویسان در این موقع از سال درباره جام جهانی فوتبال مینویسند . به مسایل زیادی در اینباره میپردازند . در این روزگار که فاصله بین مردم به لطف تکنولوژی بسیار کم شده است ، با خبر شدن از وقایع کار زیاد دشواری نیست و به راحتی میتوان از اتفاقاتی که در نقاط مختلف دنیا می افتد با خبر شد . پوشش تلویزیونی این دوره از جام جهانی فوتبال در آفریقای جنوبی در 216 کشور انجام میشود و این تعداد کشور میتوانند بطور همزمان این مسابقات را از تلویزیون تماشا کنند . اما در بعضی از نقاط این امکان برای مردم وجود ندارد . این اولین باری است که جام جهانی در قاره آفریقا برگزار میگردد و همین مسئله در بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم فقیر آفریقا بسیار مهم است ، اما در همین قاره و در کشور آفریقا ، در کشور سومالی و در قسمتهایی که در اختیار شبه نظامیان حزب الاسلام قرار دارد ، مردم حق دیدن این مسابقات را ندارند و در صورتی که دستگیر شوند حکم آنها اعدام و شلاق است . مگر این مردم هم مثل بقیه مردم دنیا انسان نیستند ؟ آیا نباید مردم حقوق اولیه خود را داشته باشند ؟ همین قضیه ولی به شکل دیگری در کره شمالی هم جریان دارد . در این کشور مردم فقط حق دیدن مسابقات تیم ملی کره شمالی را دارند . در یک کشور کوچک که به دو قسمت تقسیم شده است و نژاد آنها هم یکی است ، آیا باید این همه تفاوت در آزادی وجود داشته باشد ؟ تا به کی این همه دیکتتور که بویی از انسانیت نبرده اند در این دنیا حکمرانی خواهند کرد ؟ البته آنها از این میترسند که مبادا مردمانشان ببینند که در نقاط دیگر دنیا مردم چگونه زندگی میکنند و دلشان بخواهد که آنها هم آنگونه زندگی کنند ، اما فراموش کرده اند که حس به آزادی یک حس غریزی است و غریزه را نمیتوان کشت . بالاخره تمام دنیا روزی طعم آزادی را خواهد چشید و روزی فرا خواهد رسید که مردم دینا بدون مرز و خط کشی ، و بدون ترس واهمه بتوانند با هم دوستی کنند . درست است که علم در بعضی موارد علیه بشریت بوده است ولی روزی خواهد رسید که که جهل و تعصب جای خود را به علم و عقلانیت دهد ، چون علم و عقلانیت تنها تفاوت انسان با حیوان است و انسان برای رسیدن به انسانیت تلاش خواهد کرد .

۱۳۸۹ خرداد ۲۷, پنجشنبه

قورباغه ها


یک روز قورباغه ها تصمیم گرفتند که از یک برج بلند بالا بروند و برای اینکار یک مسابقه ترتیب دادند . کلی آدم جمع شد ببینه که این قورباغه چه جوری میخوان این برج بلند رو بالا برن . وقتی که مسابقه شروع شد ، اکثر تماشاچی ها هی میگفتن " مگه میشه یک قورباغه بتونه این ارتفاع رو بالا بره " ، " امکان نداره بتونن موفق بشن " و از این جور چیزا . هر چی مسابقه جلوتر میرفت ، تعداد قورباغه هایی که از مسابقه خارج میشدن هم بیشتر میشد و بر تعداد کسانی که عقیده داشتن که قورباغه ها موفق نمیشن هم اضافه میشد . اما بالاخره فقط یک قورباغه تونست به خط پایان برسه و همه با تعجب همدیگر رو نگاه میکردن و تصمیم گرفتن برن از این قورباغه قهرمان بپرسن که چه جوری شده که اینجوری شد . همه قورباغه ها و آدمها دور این قورباغه جمع شدن و شروع به سوال پیچ کردنش کردن که " تو چه جوری موفق شدی ؟" ، اما از قورباغه قهرمان صدایی در نمیومد و بعد از مدتی مشخص شد که این قورباغه قهرمان " کر" تشریف دارند .

۱۳۸۹ خرداد ۲۳, یکشنبه

خوش به حالت کلاهبردار

چند وقتی است که میبینم بعضی از افراد بدنیال یافتن ره هایی برای کلاهبرداری در اینترنت جستجو میکنند و جالب اینجاست که به وبلاگ من هم سریمیزنند . نمیدانم واقعاً این افراد بدنبال چه هستند و واقعاً چه میخواهد، شاید میخواهد این راه ها را بیابند تا دیگر سرشان کلاه نرود و یا شاید هم میخواهند راهی بیابند تا سر دیگران را کلاه بگذارند . به هر حال راههای زیادی برای انجام این کار وجود دارد ، اما یک سوال ، تا به حال چند کلاه بردار را دیده اید که بعد از کلاهبرداری و رسیدن به پول زندگی خوبی دارند؟ آیا واقعاً یک همچنین فردی را دیده اید یا میشناسید اگر میدانید به من هم بگویید تا من هم به دنیال راهی برای کلاهبرداری بگردم ، چون از کار کردن و به جایی نرسیدن خسته شده ام ، شاید در اینکار موفق شدم ، خدا را چه دیده اید . به آن دسته از بازدید کننده های عزیز فقط این را بگویم که اگر برای یافتن راهی برای کلاهبرداری به اینجا آمده اید ، وقتتان را تلف نکنید و به جستجویتان در سایتها و وبلاگهای دیگر ادامه دهید ، امیدوارم که موفق شوید

۱۳۸۹ خرداد ۱۱, سه‌شنبه

خلیج فارس

باز هم یک بازی دیگر ! آخر تا به کی بر یک کار عبث باید پا فشاری کرد ؟!؟ باز دوباره وب سایتی راه اندازی شده است که در آن نظر سنجی ترتب داده شده تا بمتوجه شوند که خلیج فارس صحیح است یا خلیج عربی . نمیدانم این اشخاص چرا تا این اندازه بر این مسئله پا فشاری میکنند ، این همه سند و مدرک ، باز هم آنها میخواهند به هر ترتیبی که شده است بگویند " خلیج عربی " . در این نظر سنجی چندین نکته جالب توجه دارد که نمی خواهم به همین سادگی از آنها بگذرم . اول اینکه مردم ایران در این زمینه نشان دادند که اگر بخواهند با هر نظر و عقیده ، با هر قومیت و سنت ، باز هم میتوانند با هم متحد شوند . نکته دوم اینکه دسترسی به اینترنت در جامعه ما در مقایسه با اعراب ، همچون مقایسه مساحت ایران با کویت است . در یک چنین حالتی که اعراب اینترنت برایشان تقریباً رایگان است و سرعت دسترسی آنها نیز حداقل 100 برابر ما است ، باز هم ما ایرانیها در این رای گیری پیشی گرفته ایم . تا این لحظه که من این پست را مینویسم 76.3 درصد از آرا به " خلیج فارس " رسیده است و ما بقی به " خلیج عربی " . از این آمار من دو برداشت دارم اول اینکه شاید اعراب اصلاً تمایلی به این بازی ها ندارند و اصلاً برایشان مهم نیست که به اینجا خلیج فارس بگویند یا چیز دیگر ، دوم اینکه شاید اینکارها بازی باشد تا بین فارس ها و اعراب تفرقه انداخته شود . در قسمت نظرات که در همین سایت وجود دارد بعضی از ایرانیها خیلی تند نظر داده اند ، اگر نظر دوم من درست باشد و دستهایی برای تفرقه انداختن بین ایران و اعراب وجود داشته باشد ، بهتر است که ما ایرانیها با زیرکی بیشتری رفتار کنیم و سعی کنیم که این افراد در رسیدن به اهدافشان ناکام بگذاریم ، بهتر است که فقط به رای دادن به خلیج فارس اکتفا کنیم و بر زبان راندن هر حرفی پرهیز کنیم چون " زبان سرخ سر سبز بر باد میدهد " ممکن است که ناخواسته کاری انجام دهیم که به ضرر منافع ملی کشورمان باشد . مطمئن باشید که با کمی تفکر و خویشتنداری میتوان به نتیجه دلخواه رسید .
زنده باد خلیج همیشه فارس و ایران ایرانی

برای رای دادن به این سایت مراجعه کنید : خلیج همیشه فارس